Najlepši mozaični parketi

parketiDejstvo je, da s čisto novim parketom vsak prostor kar zasije in zažari ter postane veliko lepši, četudi se ne odločite za menjavo opremo in pohištva. Če torej želite narediti temeljito prenovo ali poskrbeti za to, da bodo vaši poslovni prostori, stanovanje ali hiša zasijali v popolnoma novi in lepši luči, potem vsekakor pobrskajte med čudovitimi parketi, ki vam jih ponuja Onis.si.

Trenutno so najbolj modni tako imenovani mozaični parketi, ki so zagotovo nekaj posebnega. Od drugih vrst parketov se razlikujejo tako po samem videzu kot tudi po vrsti lesa, iz katerega so narejeni. Gre namreč za najbolj žlahtni oziroma dragoceni les, ki je dokaj redek. Iz takšnega lesa je narejen vrhnji sloj parketa, ki je masiven in zelo dekorativen.

Navdušil vas bo z različnimi vzorci, ki lepo popestrijo vsako stanovanje, pa naj si bo to opremljeno v modernem minimalističnem slogu ali pa je v njem rustikalno pohištvo s starinskim pridihom. Mozaični parketi omogočajo zanimive vzorce in unikatni videz vaših tal, nad katerimi bodo navdušeni prav vsi vaši gosti. Če bi radi na njih naredili vtis, potem je takšna žlahtna talna obloga iz posebej izbranih vrst lesa odlična možnost.

Najbolje pri tej vrsti talnih oblog pa je, da so mozaični parketi zelo enostavni za polaganje, zato boste poseben in unikaten učinek dosegli na lahek način – gre namreč za gotovi parket, ki je dobavljiv v obliki že v naprej pripravljenih plošč, ki so površinsko obdelane in pripravljene za takojšnjo vgraditev na vaša tla. Podlaga mora biti suha, brušena in premazana z emulzijo.

Postopek polaganja je zelo hiter, saj plošče zgolj prilepimo na tla, po lepljenju pa parket še premažemo z ustreznim premazom, ki ga bo zaščitil in poskrbel za njegov sijaj. Lahko ga brez težav uporabljate tudi, če imate v prostoru talno gretje.

Poleg tega pa imajo mozaični parketi še eno dodatno prednost – v primeru, da slučajno pride do kakršne koli poškodbe, se lahko zamenja tudi samo posamezna plošča, kar je zagotovo hitra, poceni in učinkovita rešitev, ki jo druge talne obloge pogosto ne omogočajo.

Če želite talno oblogo, ki je nekaj posebnega ter prestižnega, potem so mozaični parketi rešitev za vas. Izbirate lahko med kar nekaj različnimi vzorci mozaikov, ki so narejeni iz žlahtnih vrst najboljšega in skrbno izbranega lesa češnje, oreha ali hrasta. Iz njega so narejene parketne plošče, ki so kvadratne oblike in dobavljive v različnih dimenzijah.

Similar Posts
Notranja vrata po naročilu so v prvi vrsti izjemno kvalitetna
Kvaliteta je nekaj, kar si vsak želi imeti doma. Vsi si namreč želimo imeti kvaliteten avto, kvalitetno stanovanje in še...

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website