Profesionalni vozički z orodjem

Za delo v profesionalni delavnici ali doma, potrebujete kvalitetne voziček z orodjem. Orodje je drago, zato je potrebno zanj primerno skrbeti. Tako bo ostalo delovno orodje organizirano ter vedno na svojem mestu. Voziček omogoča nemoteno premikanje po prostoru, tako je vedno pri roki. Tako privarčujete čas, saj ni potrebno za vsak kos orodja ponovno vstati in ga po uporabi vrniti na drugo stran delavnice. Da bo vaša odločitev toliko lažja, smo vam pripravili ožji izbor najboljših. Ocenili smo jih glede na kvaliteto ter ceno posameznega orodja.

Cene posameznih vozičkov se gibljejo med 200 € ter 1000 €, lahko tudi več. Cena je odvisna glede na kvaliteto orodja, število kosov orodja ter velikost izbranega vozička.

Cene kvalitetnih vozičkov z orodjem

Voziček Homag BL04062601 je velik predalnik, ki omogoča hiter dostop do orodja. Je izredno kvalitetno izdelan. Kolesa so velika in omogočajo lahkotno premikanje po prostoru. Na voljo je v rdeči, modri ter črni barvi. Cena predalnika znaša 260 €.

Znamka Tool Center ponuja kvaliteten voziček Obrtnik 5. Je izdelan iz kvalitetnih materialov ter nudi veliko prostora. Tako zadovolji tudi bolj zahtevne obrtnike ter uporabnike. Vsak izmed 10 predalom ima 30 kilogramov nosilne teže. Ima več manjših predalov, kateri omogočajo shranjevanje manjših predmetov. Predstavlja enega izmed boljših na tržišču. Podjetje nudi tudi tri letno garancijo na vse svoje izdelke. Cena takšnega predalnika znaša 349 €.

Predalnik za orodje imenovan Viper vas bo stal 773 €. Ime je dobil po strupeno zeleni barvi, ki spominja na ugriz smrtonosne kače. Takšen voziček bo pripomogel k modernejšemu izgledu delavnice. Nudi kvalitetno ohišje, ki je odporno na obrabo. Vsak izmed predalov ima tudi ključavnico, katera omogoča, da bo vaše orodje na varnem.

Idealno darilo za vsakega moškega

Kvalitetni vozički z orodjem so lahko tudi odlično darilo za vsakega moškega. Saj bi si takšnega vozička za orodje v svoji delavnici želel imeti prav vsak. Tako bo vedno našel svoje orodje, njegova delavnica ali garaža pa bo po pospravljena.

Similar Posts
Najboljša izolacija kolektorjev
Z novimi iznajdbami uporabe zelenih načinov energije smo kmalu ugotovili, da lahko vsakemu stanovanju ali stanovanjski hiši prinesejo kar precejšen...
Obujmica za cijev
U svakodnevnom životu se susrećemo s različitim cijevima, primjerice cijevima za vodu, za kanalizaciju, na automobilu. Često te cijevi nisu...
Orodje, ki ga potrebuje vsako gospodinjstvo
So stvari, ki jih mora imeti vsako gospodinjstvo. Brez njih enostavno ne gre. Najbrž se vsi strinjamo, da se v...

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website